A AM-RI Könyvelő, Könyvszakértő és Tanácsadó Kft.honlapja oldalainak megtekintésével Ön elfogadja az alább meghatározott feltételeket. Amennyiben e feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg honlapunk oldalait.

Szerzői jog

Az AM-RI Könyvelő, Könyvszakértő és Tanácsadó Kft. honlapján megjelenő minden név, logó, grafika, tájékoztató, információs anyag, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. Az AM-RI Könyvelő, Könyvszakértő és Tanácsadó Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, többszörözni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

Információk

A honlap oldalain megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. Az AM-RI Könyvelő, Könyvszakértő és Tanácsadó Kft. a megadott információk, adatok valódiságáért, esetleges pontatlanságáért, teljeskörűségéért, hibáiért, módosulásáért, illetve az azokból eredő esetleges félreértésekért, károkért felelősséget nem vállal. Részletes felvilágosításért kérjük, keressen fel minket annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.

A felelősség kizárása

Az AM-RI Könyvelő, Könyvszakértő és Tanácsadó Kft. kizárja a felelősséget azon károkért, amelyek a honlap használatával kapcsolatosak, a honlap oldalainak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a honlap oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

Az AM-RI Könyvelő, Könyvszakértő és Tanácsadó Kft.-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek az AM-RI Könyvelő, Könyvszakértő és Tanácsadó Kft. honlapjához kapcsolódnak.